Fijn dat u mee wilt rijden voor het goede doel. We beloven u een onvergetelijke rallydag.

Sponsoring 2024

We verwelkomen u graag als sponsor van de Kiwanis Rally Tilburg. Met uw bijdrage steunt u onze goede doelen. Wilt u ook uw naam verbinden aan dit evenement? Wij hebben weer een aantal aantrekkelijke sponsormogelijkheden voor u samengesteld. Wilt u alleen de naam van uw bedrijf aan ons evenement verbinden? Kies dan voor de pakketten Brons of Brons Plus. Desgewenst kunt u deze pakketten uitbreiden met de onderdelen genoemd bij ‘Extra Opties’.

Bij de pakketten Zilver, Goud, Diamant en Platina bevat het sponsorpakket ook ten minste één equipe (van twee personen) als deelnemer. Vergeet u in dat geval niet ook het deelnemersformulier in te vullen. En ook deze pakketten kunt u natuurlijk uitbreiden met extra opties. Heeft u andere ideeën of wensen? Laat het ons weten, dan komen we vast tot een passende oplossing! Als sponsor heeft u (bij alle pakketten) exclusief de mogelijkheid om een item voor de goodiebag aan te leveren! Hieronder leest u meer over de sponsorpakketten, die we hebben samengesteld.

Deelnemer 2024

Bent u geen sponsor, maar u wilt onze doelen wel steunen door mee te rijden met de Rally? U kunt dan ook dit jaar weer een equipe van twee personen inschrijven als Deelnemer aan de rally. (Let op: als Zilver-, Goud-, Diamant- of Platina-Sponsor bent u, behalve Sponsor, automatisch ook Deelnemer aan de Rally. In dat geval vult u ook per equipe een formulier voor Deelnemers in).

Zakelijke deelnemer
Wilt u als zakelijke deelnemer een equipe inschrijven, vermeld dan bij de ‘Factuurgegevens’ hieronder uw bedrijfsnaam en -adres. De kosten voor deelname bedragen 340 euro (exclusief btw). Wij vermelden uw bedrijfsnaam desgewenst op de deelnemerslijst.

Particuliere deelnemer
De kosten voor een particuliere inschrijving bedragen 340 euro. Wij berekenen u de kostprijs van de deelname; het meerdere is uw donatie aan het goede doel.

SPONSORPAKKETTEN

Minimale bijdrage van BRONS € 395,- BRONS PLUS € 500,- ZILVER € 790,- GOUD € 1.200,- DIAMANT € 2.500,- PLATINA € 5.000,-
Equipe (2 personen) 0 0 1 1 2 3
Aantal extra gasten bij Auberge du Bonheur 0 0 0 2 4 6
Publiciteit offline            
Logovermelding in het routeboek . . . . . .
1/4 advertentie in het routeboek   . .      
1/2 advertentie in het routeboek       .    
1/1 advertentie in het routeboek         . .
Logovermelding op het autoschildje           .
Logovermelding op de autosticker         . .
Publiciteit online            
Logovermelding met websitelink . . . . . .
Naamgever Rally           .

Ik doe mee als:

  GEGEVENS DEELNEMER

  E-mailadres: *

  Telefoon: *

  Plaats: *

  GEGEVENS KAARTLEZER

  E-mailadres kaartlezer:

  GEGEVENS AUTO

  Kenteken:

  KOSTEN VOOR DEELNAME RALLY (INCLUSIEF CULINAIRE AFSLUITING)

  KOSTEN VOOR ALLEEN DE CULINAIRE AFSLUITING

  Ik sluit me alleen aan bij de finish (Auberge). Ik neem geen deel aan de rally, maar draag zo wel graag bij aan het goede doel:

  STEUN HET GOEDE DOEL

  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer NL61 RBRB 0850 0077 04 (RegioBank) ten name van Stichting evenementen Kiwanis Tilburg.

  FACTUURGEGEVENS (Indien gewenst ontvangt u per mail een factuur op uw bedrijfsnaam. Houd rekening met de verplichte btw die daarbij komt)

  Adres:

  Plaats:

  HIERBIJ BEVESTIG IK MIJN DEELNAME*

  Ik geef toestemming om de naam van de bestuurder, kaartlezer en autotype op deze website te vermelden bij de deelnemerslijst

  Tijdens de rally dag worden sfeerfoto's gemaakt voor gebruik op on- en offline communicatiemiddelen ter promotie van de Kiwanis Rally Tilburg. Ziet u zichzelf terug op de site en wilt u dat we het verwijderen? Neem dan contact op met de organisatie.

  * = Verplicht in te vullen