Sinds de start in 2010 heeft de Kiwanis Rally Tilburg meer dan 200.000 euro bij elkaar gereden voor het goede doel. Hieronder vindt u welke goede doelen we daarmee in die jaren hebben gesteund:

Johan Stekelenburg Stichting
Jeugdsportfonds Brabant
Make Your Wish foundation
Stichting Gijsje Eigenwijsje
Stichting achter de regenboog
Stichting Jarige Job
Stichting Tess
Philharmonie zuidnederland (educatief programma Tilburg)
Inloophuis Midden Brabant
Quiet Community Tilburg

Dit jaar steunen we:

Quiet Community Tilburg

Hoe laat je je tienerkind(eren) meedoen op school, met een besteedbaar inkomen van een paar tientjes per week? Dat lukt niet. Er is dan simpelweg geen financiële ruimte voor de aanschaf van een fiets, smartphone of laptop. En dat terwijl school ervan uitgaat dat je die ‘gewoon’ hebt.

Kiwanis Tiener Kit
Vanuit Kiwanis Tilburg willen we daar iets aan doen. In samenwerking met Quiet Community bieden we Tilburgse kinderen, die in armoede leven, de Kiwanis Tiener Kit aan. Gezinnen in armoede mogen bij de overgang van hun kind naar de middelbare school een aanvraag indienen voor de financiering van één van de drie: óf een fiets óf een laptop óf een smartphone.

Met de opbrengst van de Kiwanis Rally bieden we zoveel mogelijk tieners zo betere kansen om zonder achterstand aan hun toekomst te werken. Wilt u hun een Zetje geven? Kijk dan hier.

Wilt u meer weten over de doelstellingen en werkwijze van Quiet Community? Kijk dan hier

Stichting Humanitaire Hulp Kinderen Oekraïne

Sinds 1992 verzorgt de Stichting Humanitaire Hulp Kinderen Oekraïne transporten met humanitaire hulpgoederen. De oorsprong ligt in de tijd dat veel kinderen in ziekenhuizen lagen als gevolg van de ramp in Tsjernobyl. Mede door de toewijding van de Tilburgse oprichter Piet Spijkers is de stichting uitgegroeid tot een brede hulporganisatie. Jaarlijks verzorgen zij transporten met goederen bestemd voor diverse lokale projecten, die worden georganiseerd door de Oekraïense dochterorganisatie. Naast ziekenhuizen in Tsjerkass en Lviv ondersteunt de stichting een doveninstituut.

De stichting bekommert zich ook om weeskinderen, zwerfkinderen en kinderen uit gebroken gezinnen. Deze kinderen worden opgevangen in het ecologische centrum van de stichting en in hun nieuwe kinderdorp in Grebeniv.

Wilt u meer weten over de doelstellingen en werkwijze van Stichting Humanitaire Hulp Kinderen Oekraïne? Kijk dan hier.

Geef ons een Zetje en steun zo het goede doel

Een Zetje staat gelijk aan 50 euro. Met uw Zetje geeft u kinderen uit de regio Tilburg een steuntje in de rug. U kunt alleen of samen met collega’s, vrienden, buren, sportgenoten of familieleden een Zetje geven. Want tien keer 5 euro maakt natuurlijk ook 50 euro.

Geef ons een Zetje