Kiwanis Rally Tilburg bestaat al sinds 2010! Sinds de start hebben we meer dan €166.000,- bij elkaar gereden voor het goede doel. Welke goede doelen we hebben gesteund ziet u hier:

Johan Stekelenburg Stichting
Jeugdsportfonds Brabant
Make Your Wish foundation
Stichting Gijsje Eigenwijsje
Stichting achter de regenboog
Stichting Jarige Job
Stichting Tess
Philharmonie zuidnederland (educatief programma Tilburg)
Inloophuis Midden Brabant
Quiet Community Tilburg

Dit jaar steunen we:

Quiet Community Tilburg

Hoe kun je je tienerkind(eren) volwaardig laten meedoen op school, als je een besteedbaar inkomen van pakweg vijf tientjes per week hebt? Niet dus. Er is dan simpelweg geen ruimte voor de aanschaf van een deugdelijke fiets, een smartphone of een laptop – terwijl de school ervan uitgaat dat je die ‘gewoon’ hebt.

Daar wil Kiwanis Tilburg graag iets aan doen. In samenwerking met Quiet Community willen we Tilburgse kinderen die in armoede leven de Kiwanis Tiener Kit aanbieden. Dat betekent dat gezinnen in armoede bij de overgang van hun kind naar de middelbare school een aanvraag mogen indienen voor de bekostiging van één van de drie: óf een fiets óf een laptop óf een smartphone.

Met de opbrengst van de Kiwanis Rally gaan we zoveel mogelijk tieners op deze manier betere kansen bieden om zonder achterstand aan hun toekomst te werken. Wil jij hun een Zetje geven, klik dan hier.

Wil je meer weten over de doelstellingen en werkwijze van Quiet Community? Klik dan hier

Geef ons een Zetje en steun op deze manier het goede doel

Een Zetje staat gelijk aan € 50,00. Met uw Zetje geeft u kinderen uit regio Tilburg een steuntje in de rug. U kunt alleen of samen met collega’s, vrienden, buren, sportgenoten of familieleden een Zetje geven. Want 10 keer € 5,- maakt natuurlijk ook € 50,00.

Geef ons een Zetje